Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition

Triumph onthult een top of the range Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition, die de essentie van vrijheid op de openbare weg symboliseert en de gedeelde geest van gedurfde innovatie van beide merken, terwijl Breitling een onderscheidend Chronomat B01 42 Triumph-horloge introduceert.

 

De Limited Editon is gelimiteerd tot slechts 270 individueel genummerde motorfietsen wereldwijd, waarvan 10 voor de Benelux, en heeft een op maat gemaakt lakwerk met premium gouden handgeschilderde details, een zwart leren zadel met Franse stiksels, een exclusieve high-spec Akrapovič-uitlaat en ultralichte koolstofvezel onderdelen.

Het Chronomat B01 42 Triumph-horloge is een samensmelting van titanium en 18k rood goud met een antracietkleurige wijzerplaat die de donkere tinten van de motorfiets weerspiegelt, terwijl de gouden details een eerbetoon zijn aan de toonaangevende Öhlins-voorvork van de Speed Triple 1200 RR.

 

De nieuwe Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition is verkrijgbaar vanaf €28.995. Geïnteresseerden kunnen zich registreren op triumphmotorcycles.nl. De motoren staan binnenkort bij ons.

Meer info