Tiger 800 XRx

Tiger 800 XRx
  • Tiger 800 XRx
  • Tiger 800 XRx
  • Tiger 800 XRx
  • Tiger 800 XRx
proefrit aanvragen
Vanaf € 14.800,00

De nieuwe Tiger 800 XRX, die een voorkeur heeft voor de weg, is een makkelijk te hanteren motorfiets voor avonturen waarbij de snelwegen van de wereld worden bedwongen of steden worden doorkruist, maar hij is ook ideaal wanneer u een keer de gebaande paden wilt verlaten.

De XRX heeft een soepele vermogensafgifte en levert prestaties die zelfvertrouwen en een solide rijgedrag inspireren. De verhoogde respons van het Triumph 800 Triple-blok, het lichtere uitlaatsysteem, het nieuwe fullcolour TFT-instrumentenpaneel en de schakelaarbehuizing, het scherm dat in vijf standen versteld kan worden en de vier rijmodi zijn nog maar enkele van de vele eigenschappen die deze XRX van de nieuwe generatie heeft meegekregen. De gegoten 19-inch voorvelg en Metzeler Tourance-banden werken samen met de dynamische systemen en de nieuwe rijpositie van de XRX om u een heerlijke comfortabele allroad-rit te garanderen.

U merkt onmiddellijk de nieuwe, kortere eerste versnelling op die u meer tractie bij lage snelheden geeft en die onmiddellijk reageert precies wanneer u dat het meest nodig hebt. Bovendien omvat de toonaangevende basistechnologie een elektronische gasklepregeling en een volledig nieuw Brembo-voorremsysteem. De nieuwe Tiger 800 XRX levert iedere dag opnieuw een compleet avontuur op de weg.

Vragen?

Onze diensten
iconentriumph-eng-accessories
iconentriumph-eng-clothing
iconentriumph-eng-finance
iconentriumph-eng-insurance
iconentriumph-eng-occassions
world-blac-store-triumph.jpg
Ontvang de nieuwsbrief

Aboneer op onze gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven over evenementen en acties!